Samenwerking met PharmaPartners

Een alliantie met meerwaarde voor huisartsen en apotheken

Samenwerking met PharmaPartners

Een alliantie met meerwaarde voor huisartsen en apotheken

eValue8 is trotse partner van PharmaPartners
2 min. leestijd

PharmaPartners bouwt zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten en apotheken binnen de eerstelijnszorg. Hun focus ligt op het creëren van ICT-oplossingen die zorgverleners en patiënten met elkaar verbinden. In de eerstelijnszorg is geen enkele zorgverlener of zorgorganisatie hetzelfde: daarom is flexibiliteit in ICT-oplossingen essentieel. Zowel PharmaPartners als eValue8 geloven sterk in de kracht van samenwerking en daarom hebben wij onze krachten gebundeld op het gebied van de huisartsenzorg en farmacie.

In de huisartsenzorg is een succesvolle integratie tot stand gebracht tussen het aanmeldsysteem van eValue8 en het huisartsen informatie systeem Medicom van PharmaPartners. Hierdoor kunnen patiënten zichzelf moeiteloos aanmelden wanneer ze een afspraak hebben bij de huisartsenpraktijk. Deze aanmelding wordt automatisch geregistreerd in de Medicom-agenda, wat zowel de assistent(e) als de huisarts aanzienlijk tijd bespaart. De assistent(e) hoeft geen tijdrovende administratieve taken meer uit te voeren en het is rustiger aan de balie. De huisarts kan bovendien precies zien welke patiënten op dat moment aanwezig zijn, wat onnodige wandelingen naar de wachtkamer voorkomt.

In de farmacie hebben eValue8 en PharmaPartners een succesvolle koppeling gerealiseerd tussen het volgnummersysteem van eValue8 en de Track & Trace module in Pharmacom van PharmaPartners. De patiënt voert de Track & Trace code in bij de volgnummerzuil van eValue8. Zodra de patiënt wordt opgeroepen bij de balie van de apotheek, opent het patiëntdashboard in Pharmacom automatisch. Hierdoor kan er veel efficiënter gewerkt worden in de apotheek en wordt de patiëntervaring aanzienlijk verbeterd.

eValue8 is verheugd over deze succesvolle samenwerking met PharmaPartners, omdat we gezamenlijk streven naar het optimaliseren van de zorgsector. Onze gecombineerde inspanningen hebben tot doel om de zorg efficiënter te maken, wat niet alleen de zorgverleners ten goede komt, maar ook de patiënten. Daarnaast dragen we bij aan het verlagen van de werkdruk in de gezondheidszorg, wat in deze uitdagende tijden van onschatbare waarde is!

Gerelateerde content: