Onze merken

De merken van eValue8

Wachtkamerschermen®

Wachtkamerschermen® is een toonaangevend Nederlands merk dat zich volledig richt op de gezondheidszorg. Onder deze merknaam worden totaaloplossingen voor narrowcasting, wachtrijmanagement, patiëntenaanmelding en bewegwijzering aangeboden.

Wachtkamerschermen® staat voor ervaring, veiligheid, kwaliteit en gemak.
Niet voor niets is Wachtkamerschermen® al jaren marktleider in beeldschermcommunicatie binnen de zorg!

Website Wachtkamerschermen®
Wachtkamerschermen®

Opensignage

Opensignage is een veelzijdig merk met oplossingen voor ieder type organisatie. Opensignage staat voor transparantie en eenvoud.

Onder de merknaam Opensignage wordt software voor narrowcasting, wachtrijbegeleiding en digitale deurbordjes aangeboden. De klant kan zelf beslissen of deze de software uitbreidt met hardware zoals spelers, schermen of volgnummerzuilen. Hierdoor helpen wij organisaties om op professionele wijze te communiceren met hun doelgroep voor een eerlijke prijs.

Website Opensignage
Opensignage

Creditable

Creditable wil lezers en uitgevers verbinden zodat iedereen altijd toegang heeft tot online artikelen wereldwijd.

Zo kunnen lezers hun voorkeuren voor schrijvers, uitgevers en mediatitels ontdekken en helpen wij auteurs om een breder publiek te bereiken.

Website Creditable
Creditable

DeliveryLocker®

DeliveryLocker® is vooruitstrevend en groots. Met dit merk spelen we in op de ergernis rondom gemiste pakketbezorging. Wij staan voor gemak, gemoedsrust en een naadloze bezorgervaring. Maar we kijken verder: met DeliveryLocker® zijn we voorbereid op een toekomst waarin drones en robots pakketten bezorgen. DeliveryLockers® are the next big thing!

DeliveryLocker®

Flowmanager®

Via het merk Flowmanager® wordt unieke software aangeboden om patiënten- en bezoekersstromen in goede banen te leiden en ruimtes optimaal te beheren. Flowmanager® is ontwikkeld tijdens de COVID-19 pandemie en doorontwikkeld om in te zetten in de huidige tijd. Flowmanager is het perfecte voorbeeld van inspelen op veranderende behoeftes en een vooruitziende blik: hier is eValue8 sterk in!

Website Flowmanager
Flowmanager®