Begeleiding van minor studenten

eValue8 biedt een inspirerende werk-stage plaats

Begeleiding van minor studenten

eValue8 biedt een inspirerende werk-stage plaats

Minor studenten werken bij eValue8
1 min. leestijd

De HAN University of Applied Sciences werkt samen met eValue8 om studenten van de minor Sales- & Key Accountmanagement een kans te geven om hun salesvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Als onderdeel van deze minor kunnen studenten tijdens hun stageperiode drie dagen per week praktijkervaring opdoen bij eValue8. Ze krijgen hier een inspirerende werkplek waarbij ze hun theoretische kennis om kunnen zetten in concrete vaardigheden en ervaring opdoen. De overige twee dagen worden besteed aan een intensief trainingsprogramma op de HAN, waarbij studenten hun saleskennis verder verdiepen.

Deze langdurige samenwerking tussen eValue8 en de HAN University of Applied Sciences is reeds een springplank geweest voor vele studenten die nu in een sales- of key accountmanager functie werken. Enkele studenten zijn zelfs na hun stage in dienst getreden bij eValue8!

eValue8 gelooft in toekomstbestendig ondernemen door betrokken, innovatief en betrouwbaar te zijn. Wij vinden dat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij de toekomst hoort. Daarom willen we bijdragen aan de ontwikkeling van onze samenleving door nieuw talent op te leiden en voor te bereiden op de toekomst. En de samenwerking tussen de HAN en eValue8 is hier een heel mooi voorbeeld van!

Share this article