20-jarig bestaan eValue8

Al 20 jaar uw betrouwbare en betrokken ICT partner

20-jarig bestaan eValue8

Al 20 jaar uw betrouwbare en betrokken ICT partner

eValue8 viert 20-jarig bestaan
1 min. leestijd

In 2023 vieren we het 20-jarig bestaan van eValue8! Ons bedrijf is in 2003 opgericht en heeft sindsdien tal van mijlpalen bereikt.

eValue8 begon als een leverancier van beeldschermcommunicatie diensten, zoals narrowcasting, ook wel bekend als digital signage. In die tijd was onze software al vooruitstrevend te noemen. En we zijn onze software door blijven ontwikkelen om deze nog beter aan te laten sluiten bij de behoeften en wensen vanuit de markt.

We ontdekten echter dat specifieke markten niet met een enkele generieke dienst konden worden bediend. Elke markt heeft zijn eigen unieke wensen en eisen. Daarom hebben we specifieke oplossingen ontwikkeld voor bepaalde marktsegmenten onder merknamen zoals Wachtkamerschermen® en Opensignage.

Naast narrowcasting voegden we aanvullende diensten toe, zoals digitale deurbordjes en een digitaal volgnummersysteem. Later ontwikkelden we zelfs een aanmeldsysteem als doorontwikkeling van het volgnummersysteem.

Tijdens de COVID-19-pandemie hebben we niet stilgezeten. We herkenden nieuwe behoeften en ontwikkelden daarom onze innovatieve oplossing, Flowmanager. Dit is een combinatie van beeldschermcommunicatie en wachtrijbegeleiding: geheel volgens de toen geldende coronaregels en -richtlijnen.

eValue8 blijft een vooruitstrevend bedrijf dat streeft naar het toepassen van de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties. We blijven de marktontwikkelingen nauwlettend volgen. Onze oplossingen voor digitale transformatie, zoals Creditable, zijn hier een mooi voorbeeld van. Met onze innovatieve concepten en aankomende producten voor bedrijfsvernieuwing blijven we de komende 20 jaar de markt aangenaam verrassen!

mvo
Share this article