Lidmaatschap NL digital

Positieve impact op digitale toekomst van Nederland

Lidmaatschap NL digital

Positieve impact op digitale toekomst van Nederland

eValue8 is lid van NL digital
1 min. leestijd

eValue8 heeft zich aangesloten bij NL digital: een collectief van bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. Wij delen de overtuiging dat digitale technologie Nederland beter maakt. NL digital, voorheen Nederland ICT, behartigt de belangen van de digitale sector, op zowel nationaal als Europees niveau. Gezamenlijk vormen wij de kern van de digitale economie en samen leveren wij producten en diensten die andere bedrijven nodig hebben om te digitaliseren.

Bij eValue8 streven we ernaar om bedrijven en organisaties unieke concepten en innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van nieuwe media en moderne technologieën. We geloven dat deze oplossingen onze klanten helpen om hun concurrentiepositie te versterken door communicatie te optimaliseren, klanttevredenheid te verhogen, kosten te besparen en/of meer omzet te genereren.

Maar ons werk gaat verder dan alleen het leveren van producten en diensten. We streven ernaar om een partner te zijn in het proces van digitale transformatie en een actieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij eValue8 geloven we in toekomstbestendig ondernemen door onze producten en diensten voortdurend te blijven ontwikkelen. Zo kunnen we ons aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten, aan nieuwe technologische ontwikkelingen en aan veranderende omstandigheden in de wereld om ons heen.

We zien deze veranderingen niet als bedreigingen, maar als kansen om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hun verwachtingen te overtreffen. Bij eValue8 zijn we vastbesloten om voorop te blijven lopen in de wereld van digitale technologieën en om samen met het collectief van NL digital een positieve impact te hebben op de digitale toekomst van Nederland.

Lees meer over de gedragscode van NL Digital.

Share this article