Samenwerking met Dedalus

Dedalus en eValue8 bundelen de krachten

Samenwerking met Dedalus

Dedalus en eValue8 bundelen de krachten

Samenwerking Dedalus en eValue8
1 min. leestijd

eValue8 heeft de krachten gebundeld met Dedalus, toonaangevend leverancier van gezondheidsinformatiesystemen. eValue8 levert onder de merknaam Wachtkamerschermen® een innovatief aanmeldsysteem. En door deze samenwerking kan het aanmeldsysteem gekoppeld worden met het huisartseninformatiesysteem MicroHIS van Dedalus. De koppeling biedt vele voordelen voor zowel de patiënt, de huisarts én de assistent.

De patiëntervaring wordt verbeterd omdat de patiënt niet meer hoeft te wachten aan de balie en na aanmelding direct in de wachtkamer kan plaatsnemen. Ook is de patiënt meer gerust omdat deze de bevestiging heeft gekregen dat de huisarts op de hoogte is van zijn/haar aanwezigheid.

De huisarts bespaart onnodige wandelingen naar de wachtkamer, omdat deze een actueel overzicht heeft van alle aanwezige patiënten in de MicroHIS agenda. Als een patiënt (nog) niet aanwezig is, kan de huisarts beslissen om nog wat werkzaamheden tussendoor te doen of om een andere patiënt eerder naar binnen te roepen.

Omdat patiënten zichzelf aanmelden via de aanmeldzuil, is het een stuk rustiger aan de balie. Hierdoor wordt de assistent minder vaak gestoord tijdens zijn/haar werkzaamheden. Ook bespaart de assistent tijd omdat deze minder administratieve handelingen hoeft uit te voeren.

Kortom met deze samenwerking waarbij ons aanmeldsysteem wordt gekoppeld aan MicroHIS van Dedalus, kunnen huisartsenpraktijk nóg efficiënter werken. Hierdoor kunnen we nóg meer impact maken in de eerstelijnszorg. We kijken ernaar uit om gezamenlijk nog meer huisartsenpraktijken te ontlasten en de zorg te transformeren!

Gerelateerde content: