Samenwerking eValue8 en Sanday

Slim samenwerken voor betere zorg

Samenwerking eValue8 en Sanday

Slim samenwerken voor betere zorg

Samenwerking tussen Sanday en eValue8
2 min. leestijd

Vol trots kondigen wij de samenwerking aan tussen eValue8 en Sanday! Samen hebben wij een koppeling opgezet tussen het volgnummersysteem van Wachtkamerschermen® en Sanday voor Apotheken. Met deze koppeling wordt het uitgifteproces van medicatie in de apotheek sneller en makkelijker. De patiënt vermijdt hiermee wachtrijen en apothekers werken efficiënter en besparen tijd.

Apotheken besparen tijd en werken efficiënter

Wachtkamerschermen® is het merk van eValue8 dat zich specifiek richt op de zorg. Onder deze merknaam wordt o.a. een innovatief volgnummersysteem aangeboden. Door dit volgnummersysteem te koppelen met de Track & Trace functie van Sanday Apotheek wordt het uitgifteproces van medicatie verbeterd. Dit werkt als volgt: zodra de medicatie klaarligt, ontvangt de patiënt een mail of SMS met een afhaalcode. Op de zuil in de apotheek vult de patiënt deze code in. Door de koppeling is direct in het wachtrijscherm van Sanday te zien welke patiënt zich heeft aangemeld en waar de medicatie klaarligt. De apotheker of - assistent kan alvast beginnen met medicatie pakken. Scheelt de patiënt weer een wachtmoment aan de balie. Handig voor als het druk is!

Wat bij drukte ook goed uitkomt, is dat deze feature niet werkplekgebonden is, maar gebruikersgebonden. Hierdoor kan er vanaf elke plek bijgesprongen worden om de medicatie aan de patiënt uit te reiken. Tevens worden fouten geminimaliseerd, omdat alle gegevens overzichtelijk bij elkaar staan in het, voor de apotheek, vertrouwde AIS.

Extra tijd voor de patiënt

Door de koppeling met het volgnummersysteem zijn de meeste patiënten binnen twee minuten de apotheek weer uit. Hierdoor ontstaat extra tijd voor wat er écht toe doet: zorg bieden aan patiënten die wat extra aandacht nodig hebben. 

Slim samenwerken voor betere zorg

“Mooi toch? Dat je ruimte voor zorg creëert door een logistiek proces slimmer in te richten,” vindt Gijs van der Wielen, CEO van Sanday. Hij beschrijft deze samenwerking met eValue8 als een typisch voorbeeld van ‘Slim samenwerken voor betere zorg’. Rik Teunissen, Sales Manager bij eValue8 vult hem aan: “Ja, ons volgnummersysteem is voor én door apothekers ontwikkeld. Geweldig om te zien dat er dankzij de Sanday koppeling nóg efficienter en patiëntgerichter gewerkt kan worden!”. Kortom, samen maken we de zorg efficiënter en werken we slim samen voor betere zorg!

Lees hier het nieuwsbericht op de website van Sanday.

Share this article

Gerelateerde content: