Innovatieve SAAS oplossingen

Versterk uw organisatie met geavanceerde oplossingen voor Beeldschermcommunicatie, Wachtrijbegeleiding en Bewegwijzering

Onze innovatieve oplossingen

Bij eValue8 benutten we technologie om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met een passie voor ICT en uitgebreide ervaring in websoftwareontwikkeling bieden we innovatieve SaaS-oplossingen die de klantervaring verbeteren en de efficiëntie verhogen. Ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen groeien.

Beeldschermcommunicatie

Verhoog de betrokkenheid van uw doelgroep met onze geavanceerde narrowcasting systemen. Ontdek hoe u uw communicatie kunt optimaliseren.

Wachtrijbegeleiding & aanmelding

Efficiënt wachtrijen beheren, bezoekersstromen optimaliseren en registratieprocessen stroomlijnen met onze oplossingen voor wachtrijbeheer.

Bewegwijzering

Verbeter de communicatie en navigatie met onze digitale deurbordjes en zorg voor een efficiënte aanduiding van ruimtes en locaties.

Digitale transformatie

Ontdek onze grensverleggende concepten en nieuwe producten voor bedrijfsinnovatie, die zijn ontwikkeld door onze denktank Inqb8.

Nieuws updates

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij eValue8, onze passie voor ICT-technologie en onze toewijding aan innovatie in websoftwareontwikkeling. Ontdek hoe wij voorop blijven lopen door met u mee te denken.

Koppeling aanmeldsysteem van wachtkamerschermen® met microhis van dedalus helpt huisartsen efficiën…
Scholieren maken kennis met het bedrijfsleven
Onze organisatie is partner van het minor programma sales- & key accountmanagement.

Onze merken

Meer weten?

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe eValue8 uw bedrijf kan versterken met innovatieve SaaS-oplossingen.